Beskrivelse
Den økologiske veganer-chokolade iChoc, der er fuldstændig fri for animalske ingredienser, har en smag, der til forveksling ligner den traditionelle mælke-chokolade. I stedet for animalsk mælk er der anvendt rismælk, der med sin søde smag bevirker, at selv ikke-veganere finder det svært at skelne veganer-chokoladen fra mælkechokolade.
Alle ingredienser er 100 % økologiske råvarer, uden kunstig farve og uden emulgatorer såsom soya lecithin. Kakaobønnerne er hentet i økologiske plantager i Den Dominikanske Republik, hvor alle ansatte får udbetalt en fair løn.
Fremstillingen af iChoc fra natur-slik.dk er baseret på ”bønne-til-bar”-princippet, det vi sige fra den rå bønne til det færdige produkt finder al arbejdet sted under samme tag. iChoc er fremstillet på en hundred-årig chokoladefabrik, der har været pioner i produktionen af økologisk og fairtrade chokolade.
iChoc findes i seks forskellige varianter.
Chokoladen er pakket i den fuldt komposterbare Natureflex film, der består af råmateriale baseret på træfibre høstet i FSC og PEFC certificerede skove
Rå rørsukker*,kakaosmør*,kakaomasse*,ris drik pulver* 14%,hakkede MANDLER* 4%,granuleret appelsin* 3%, HASSELNØDDEpasta*,appelsinolie*,bourbon vaniljeekstrakt*.Min.40% kakao.*=Økologisk jordbrug