Levering og betaling

Herunder kan du læse om levering, betaling og bestilling hos Fyens Økologi. Du kan også læse vores ofte stillede spørgsmål, men hvis det ikke giver nok afklaring på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Bestilling

Du kan bestille alle vores lækre økologiske produkter her på hjemmesiden, på vores Facebook eller du kan kontakte os og bestille over mail.

Som engroskunde kan du oprette en bruger, og anmode om grossist adgang. Når du har en bruger, får du adgang til engrospriser, og du har mulighed for at se alle dine tidligere bestillinger.

Betaling

Hos Fyens Økologi har vi gjort det nemt og sikkert for dig at handle på vores hjemmeside. Som engroskunde, kan du vælge enten at betale med bankoverførsel eller med Dankort, Visa og MasterCard. Som privatkunde har du kun mulighed for at betale med Dankort, Visa og MasterCard. Uanset om du er engroskunde eller privatkunde, får du tilsendt en kvittering når handlen er foretaget.

Levering

Som kunde har du både mulighed for at få leveret dine varer på Fyn, eller hente dem selv. Du kan få dine vare leveret gratis, hvis du køber for over 1.699 kr., ellers koster det 50kr. inkl. moms.

Hvis du bestiller fredag senest kl. 12, kan du få leveret dine varer enten tirsdag mellem 8-16 eller onsdag mellem 8-16.

Bestiller du mandag senest kl. 12, kan du få leveret dine varer torsdag mellem 8-16.

Du kan afhente dine varer hos os i Økolokal på adressen: Søfældevej 2 5750 Ringe på Fyn. Du kan alle dage undtaget mandag hente dine varer hos os i Ringe fra kl. 12.

Ofte stillede spørsmål

Ja, du kan betale med Dankort, Visa og MasterCard.

Hvis du fortryder dit køb, skal dine varer afleveres på vores adresse som er: Krarup Nordegn 12, 5750 Ringe.

Ja, det eneste du skal gøre, er at kontakte os over telefon senest 24 timer efter købet.

Hvis du ikke har modtaget en kvittering inden for kort tid, kan det være fordi betalingen ikke er gået igennem. Du er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Gratis levering
over 1.600 kr.

Vi tilbyder gratis levering på hele Fyn, ved alle køb over 1.600 kr.

Levering indenfor
7 dage

Du kan få dine varer leveret på Fyn inden for 7 dage.