Fyns Chokolade

Fyns Chokolade er vores Luksus-Chokolade- Pusher, som laver friske chokolader fra Bønne til Bar.  Hos Fyns Chokolade bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten, bønnerne udvælges nøje, så chokoladerne får den fantastiske intense og friske smag. Som netop er det der kendetegner Fyns Chokolades lækre chokolade barrer.

Fyns Chokolade

Stefan er manden bag Fyns Chokolade. Han er uddannet kok, og hans store passion og interesse for chokolade startede, da han for år tilbage snuste lidt til Chokolatier-Uddannelsen.  Her fandt han ud af, at han ville mere end at ændre smagene i fyldet på de fyldte chokolader, flødeboller osv. 
Derfor gik han i gang med at undersøge hvordan chokolade produceres. Derefter fik han de første bønner og diverse maskiner hjem, og begyndte at eksperimentere. 
Siden han første gang smagte sin egen hjemmelavede chokolade, stod det klart – Dét her er noget særligt! Og det skal deles med andre! 

Stefan har prøvet mange forskellige bønner og kombinationer af, og har lært at bønnens oprindelse har stor betydning for smagen.

Stefans chokolader er et resultat af hans mange eksperimenter med bønner og chokolade typer, og har idag et bredt udvalgt af chokolader i sortimentet. 

De er alle lavet fra “Bønne til Bar” i små partier, så kvaliteten, smagen og friskheden er helt i top. Stefan vægter bæredygtighed og Økologi højt, og slap igennem nåleøjet og blev godkendt økologisk chokoladeproducent i dec. 2021. Noget har er meget stolt af, og vi er glade og taknemmelige for at have ham med på Fyens Økologi-Holdet. 

Se med her, når Stefan laver sin Chokolade: Klik Her